MENUER

For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede

3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘nytårsfisk’ – ‘julegris’ – ‘hjemves risalamande’
350,-

3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘hjemmerøgetfisk’ – ‘nytårsfisk’ – ‘anderillette’ – ‘julegris’ –
‘hjemves risalamande’
550,-

TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-

Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.

SNACKS

SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – havgus
40

GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40

ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55

SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
45

FORRETTER

‘JOMFRUHUMMERSUPPE’
jomfruhummer – hummersuppe – jordskok – brøndkarse
135

‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – estragonmayo – syltede bøgehatte – chips
125

‘ANDERILLETTE’
anderillette – sennepscreme – appelsin – julesalat
135

‘HJEMMERØGET LAKS’
hjemmerøget laks – dildstuvet spinat – bitter salat
125

HOVEDRETTER

‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – kål – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190

‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210

‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat 
220

‘NYTÅRSFISK’
fiskekrebinet – rødbede – senneps sovs – kapers
195

‘JULEGRIS’
dansk gris – selleri – æble – svesker
195

DESSERTER

‘HJEMVES RISALAMANDE’
risalamande – kirsebærsorbet – brændte mandler 
110

‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsin – kirsebærcoulis
110

‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130

‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55