MENUER
For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede
3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘nytårsfisk’ – ‘julegris’ – ‘hjemves risalamande’
350,-
3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘hjemmerøgetfisk’ – ‘nytårsfisk’ – ‘anderillette’ – ‘julegris’ –
‘hjemves risalamande’
550,-
TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-
Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.
SNACKS
SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – havgus
40
GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40
ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55
SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
45
FORRETTER
‘JOMFRUHUMMERSUPPE’
jomfruhummer – hummersuppe – jordskok – brøndkarse
135
‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – estragonmayo – syltede bøgehatte – chips
125
‘ANDERILLETTE’
anderillette – sennepscreme – appelsin – julesalat
135
‘HJEMMERØGET LAKS’
hjemmerøget laks – dildstuvet spinat – bitter salat
125
HOVEDRETTER
‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – kål – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190
‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210
‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat
220
‘NYTÅRSFISK’
fiskekrebinet – rødbede – senneps sovs – kapers
195
‘JULEGRIS’
dansk gris – selleri – æble – svesker
195
DESSERTER
‘HJEMVES RISALAMANDE’
risalamande – kirsebærsorbet – brændte mandler
110
‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsin – kirsebærcoulis
110
‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130
‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55