Fra 31. oktober til 20. december kan du nyde vores fantastiske julefrokost til både frokost og aften.
Julefrokosten er anrettet som deleretter man kan hygge sig med ved bordet, og kommer på bordet af 3 omgange, så I både kommer omkring det kolde bord, de lune retter og selvfølgelig lidt til den søde tand.
Hjemves julefrokost skal vælges af hele bordet.
1. servering – ‘Det kolde bord’
Hjemves tomatsild med peberrodscreme og rødløg
Frisk, sprød fiskefilet fra fiskemanden med hjemmelavet sauce remoulade
Håndpillede Skagens rejer med æg og hjemmelavet mayonnaise
Hjemves hjemmelavede rullepølse med sennep, sylt og sky
Hertil rugbrød og franskbrød med smør
2. servering – ‘Lidt at varme sig på’
Hjemmelavet tartelet med høns i asparges
Hjemves medister i samarbejde med Nørre Søby slagteren med hjemmelavet grønlangkål
Brunede kartofler
Kogte kartofler med Hjemves brune sovs
3. servering – ‘Den søde tand’
Hjemves ris à l’amande
Hjemmebagte småkager
Vi tilbyder ikke vores julefrokost glutenfri eller laktosefri
Hjemves Julefrokost375
Afstemt vinmenu til julefrokosten250
Øl, vin og vand ad libitum under julefrokosten (3 timer)350
Der er naturligvis også mulighed for at bestille øl, snaps og andet godt efter behov som altid
For bookinger til mellem 1-8 personer kan du booke vores julefrokost via online-booking.
For bookinger til mere end 8 personer bedes du venligst sende os din forespørgsel på mail til booking@restauranthjemve.dk
