Fra 1. november til 21. december kan du nyde vores fantastiske julefrokost til både frokost og aften.
Julefrokosten er anrettet som deleretter man kan hygge sig med ved bordet, og kommer på bordet af 3 omgange, så I både kommer omkring det kolde bord, de lune retter og selvfølgelig lidt til den søde tand.
Hjemves julefrokost skal vælges af hele bordet.
1. servering – ‘Det kolde bord’
Hjemmesyltede solbærsild med æggesalat og rødløg
Hjemmelavet sylte med grov sennep og hjemmesyltede rødbede
Frisk, sprød fiskefilet fra fiskemanden med hjemmelavet sauce remoulade
Dild-gravet laks med rævesovs
Hertil rugbrød og franskbrød med smør
2. servering – ‘Lidt at varme sig på’
Hjemves frikadeller med let-stuvet hvidkål
Ande-kroketter med sennepscreme og hjemmelavet rødkål
Kogte kartofler med Hjemves brune sovs
3. servering – ‘Den søde tand’
Hjemves ris à l’amande
Hjemmebagte småkager
Vi tilbyder ikke vores julefrokost glutenfri eller laktosefri
Hjemves Julefrokost375
Afstemt vinmenu til julefrokosten250
Øl, vin og vand ad libitum under julefrokosten (3 timer)350
Der er naturligvis også mulighed for at bestille øl, snaps og andet godt efter behov som altid
For bookinger til mellem 1-8 personer kan du booke vores julefrokost via online-booking.
For bookinger til mere end 8 personer bedes du venligst sende os din forespørgsel på mail til booking@restauranthjemve.dk