MENUER

For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede

3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘vinterfisk’ – ‘oksespidsbryst’ – ‘karamelrand’
350,-

3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘kammusling’ – ‘vinterfisk’ – ‘løvemad’ – ‘oksespidsbryst’ – ‘karamelrand’
550,-

TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-

Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.

SNACKS

SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – 24 mdr. havgus
40

GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40

ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55

SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
45

OSTEKIKS (2 stk)
oksetatar – pebermayo – brøndkarse
45

FORRETTER

‘JOMFRUHUMMERSUPPE’
stegt jomfruhummer – hummersuppe – gulerod – chips
135

‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – mormordressing – syltede stikkelsbær – chips
125

‘KAMMUSLING’
jordskokker – bakskuldssauce – olivenolie
145

‘BRISSEL’
løg – persille – croutons – rødvinssauce
135

HOVEDRETTER

‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – kål – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190

‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210

‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat 
220

‘VINTERFISK’
stegt fisk – blomkål – hasselnødder – muslingesauce
205

‘OKSESPIDSBRYST’
gulerod – peberrodssauce – porre – okseglace
195

DESSERTER

‘KARAMELRAND’
karamelmousse – kardemomme is – mandelknas – tuilles 
110

‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsincoulis – mandler
110

‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130

‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55