MENUER

For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede

3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘fisk a la syd Frankrig’ – ‘BBQ gris’ – ‘peach melba’
350,-

3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘jomfruhummersalat’ – ‘fisk a la syd Frankrig’ – ‘Hjemves løvemad’ – ‘BBQ gris’ – ‘peach melba’
550,-

TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-

Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.

SNACKS

SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – 24 mdr. havgus
40

GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40

ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55

SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
rejesalat – dild – mandler
45

OSTEKIKS (2 stk)
oksetatar – pebermayo – brøndkarse
45

FORRETTER

‘JOMFRUHUMMERSALAT’
jomfruhummer – hvide asparges – mormordressing – hjertesalat
135

‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – trøffelmayo – syltede stikkelsbær – ostekiks
125

‘HVIDE ASPARGES’
skagens skinke – brunet smør hollandaise – citron – mandler
135

‘STEGT KAMMUSLING’
kammusling – ærter – grønne asparges – brunet smør
145

HOVEDRETTER

‘HJEMVES TARTELET’
jomfruhummer – kammusling – hummersauce – årstidens grønt
210

‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210

‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat 
220

‘BBQ GRIS’
skaftkotelet – pommes anna – grønne asparges – skysauce
195

‘FISK A LA SYD FRANKRIG’
stegt frisk – ærter – hestebønner – muslingesauce med safran
195

DESSERTER

‘PEACH MALBA’
ferskensorbet – vaniljemousse – hindbær – mynte 
110

‘PANDEKAGER MED IS’
trefarvet is – skovbærkompot – vanille flødeskum
110

‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130

‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55