MENUER
For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede
3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘fisk a la syd Frankrig’ – ‘BBQ gris’ – ‘peach melba’
350,-
3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘jomfruhummersalat’ – ‘fisk a la syd Frankrig’ – ‘Hjemves løvemad’ – ‘BBQ gris’ – ‘peach melba’
550,-
TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-
Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.
SNACKS
SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – 24 mdr. havgus
40
GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40
ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55
SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
rejesalat – dild – mandler
45
OSTEKIKS (2 stk)
oksetatar – pebermayo – brøndkarse
45
FORRETTER
‘JOMFRUHUMMERSALAT’
jomfruhummer – hvide asparges – mormordressing – hjertesalat
135
‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – trøffelmayo – syltede stikkelsbær – ostekiks
125
‘HVIDE ASPARGES’
skagens skinke – brunet smør hollandaise – citron – mandler
135
‘STEGT KAMMUSLING’
kammusling – ærter – grønne asparges – brunet smør
145
HOVEDRETTER
‘HJEMVES TARTELET’
jomfruhummer – kammusling – hummersauce – årstidens grønt
210
‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210
‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat
220
‘BBQ GRIS’
skaftkotelet – pommes anna – grønne asparges – skysauce
195
‘FISK A LA SYD FRANKRIG’
stegt frisk – ærter – hestebønner – muslingesauce med safran
195
DESSERTER
‘PEACH MALBA’
ferskensorbet – vaniljemousse – hindbær – mynte
110
‘PANDEKAGER MED IS’
trefarvet is – skovbærkompot – vanille flødeskum
110
‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130
‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55