MENUER
For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede
3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘terrin på landkylling’ – ‘forloren hare’ – ‘blommer i madeira’
350,-
3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘terrin på land kylling’ – ‘vestjysk fisk’ – ‘tomatsuppe’ – ‘forloren hare’ – ‘blommer i madeira’
550,-
TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-
Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.
SNACKS
SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – havgus
40
GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40
TOAST (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
50
SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
skagenskinke – trøffel – hasselnødder
50
FORRETTER
‘SKAGEN TOAST’
jonfruhummer – mormordressing – ærter – dild
135
‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – estragonmayo – syltede bøgehatte – chips
125
‘TERRIN PÅ LANDKYLLING’
kylling – trøffel – svampe – waldorfsalat
135
‘TOMATSUPPE’
tomat – ravioli – fisk – løvstikkeolie
125
HOVEDRETTER
‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – majs – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190
‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210
‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat
220
‘VESTJYSK FISK’
stegt fisk – blomkål – sauce med bakskuld
195
‘FORLOREN HARE’
krogmodnet gris – pommes puré – demi glace – ribs
190
DESSERTER
‘BLOMMER I MADEIRA’
vanillefromage – blommer i madeira is – brændte mandler
110
‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsin – hindbærcoulis
110
‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130
‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
75