MENUER
For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede
3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘vinterfisk’ – ‘oksespidsbryst’ – ‘karamelrand’
350,-
3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘kammusling’ – ‘vinterfisk’ – ‘løvemad’ – ‘oksespidsbryst’ – ‘karamelrand’
550,-
TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-
Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.
SNACKS
SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – 24 mdr. havgus
40
GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40
ÆBLESKIVE (2 stk)
skagensskinke – trøffel – hasselnødder
55
SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
45
OSTEKIKS (2 stk)
oksetatar – pebermayo – brøndkarse
45
FORRETTER
‘JOMFRUHUMMERSUPPE’
stegt jomfruhummer – hummersuppe – gulerod – chips
135
‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – mormordressing – syltede stikkelsbær – chips
125
‘KAMMUSLING’
jordskokker – bakskuldssauce – olivenolie
145
‘BRISSEL’
løg – persille – croutons – rødvinssauce
135
HOVEDRETTER
‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – kål – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190
‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210
‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat
220
‘VINTERFISK’
stegt fisk – blomkål – hasselnødder – muslingesauce
205
‘OKSESPIDSBRYST’
gulerod – peberrodssauce – porre – okseglace
195
DESSERTER
‘KARAMELRAND’
karamelmousse – kardemomme is – mandelknas – tuilles
110
‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsincoulis – mandler
110
‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130
‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55