MENUER

For beskrivelse af retterne der indgår i menuerne, se venligst a la carte kortet længere nede

3 SNACKS & 3-RETTERS MENU
snacks – ‘terrin på landkylling’ – ‘forloren hare’ – ‘blommer i madeira’
350,-

3 SNACKS & 5-RETTERS MENU
snacks – ‘terrin på land kylling’ – ‘vestjysk fisk’ – ‘tomatsuppe’ – ‘forloren hare’ – ‘blommer i madeira’
550,-

TILFØJ VIN AFSTEMT MADEN
3 glas 250,-
5 glas 400,-

Vi er også meget gerne behjælpelige med at finde passende øl fra vores kort til menuen.

SNACKS

SPRØD GRIS (4 stk)
grisebasse – persille – havgus
40

GYLDNE KUGLER (2 stk)
kartoffel – bacon – løg
40

TOAST (2 stk)
hjemmerøget laks – creme fraiche – citron
50

SPRØD TÆRTESKAL (2 stk)
skagenskinke – trøffel – hasselnødder
50

FORRETTER

‘SKAGEN TOAST’
jonfruhummer – mormordressing – ærter – dild
135

‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – estragonmayo – syltede bøgehatte – chips
125

‘TERRIN PÅ LANDKYLLING’
kylling – trøffel – svampe – waldorfsalat
135

‘TOMATSUPPE’
tomat – ravioli – fisk – løvstikkeolie
125

HOVEDRETTER

‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – majs – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190

‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210

‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – kartofler – tyttebær – urtesalat 
220

‘VESTJYSK FISK’
stegt fisk – blomkål – sauce med bakskuld
195

‘FORLOREN HARE’
krogmodnet gris – pommes puré – demi glace – ribs
190

DESSERTER

‘BLOMMER I MADEIRA’
vanillefromage – blommer i madeira is – brændte mandler 
110

‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsin – hindbærcoulis
110

‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130

‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
75