FROKOSTRETTER
‘FISKEFRIKADELLE’
smørrebrød på rugbrød med fiskefrikadelle – remoulade – grillet citron – salat
125
‘FISKEFILET’
smørrebrød på rugbrød med fiskefilet – remoulade – dildagurker – urter – grillet citron
115
‘ROASTBEEF’
smørrebrød på rugbrød med roastbeef – pebermayo – løg – rødbede – æg
125
‘HJEMMERØGET NORDSØ LAKS’
røget laks – dildstuvede kartofler – urtesalat – citrondressing
145
‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – mormordressing – syltede stikkelsbær – chips
125
‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – kål – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190
‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210
‘KARBONADE’
svampe – bacon – paprika sauce – kartofler
185
‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – tyttebær – kartoffel – urtesalat
220
‘KARAMELRAND’
karamelmousse – kardemomme is – mandelknas – tuilles
110
‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsincoulis – mandler
110
‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130
‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
55