FROKOSTRETTER

‘HJEMMERØGET NORDSØ LAKS’
røget laks – dildstuvede kartofler – urtesalat – citrondressing
145

‘HJEMVES LØVEMAD’
oksetatar – estragon mayo – syltede bøgehatte – chips
125

‘TERRIN PÅ LANDKYLLING’
kylling – trøffel – svampe – waldorfsalat
135

‘HJEMVES TARTELET’
grisebryst – majs – svampe – syltede bøgehatte – hønsesauce
190

‘SCHNITZEL’
dansk gris – brunet smør – citron – persillekartofler
210

‘KARBONADE’
svampe – bacon – paprika sauce – kartofler
185

‘HEL RØDSPÆTTE’
persillesovs – tyttebær – kartoffel – urtesalat
220

‘BLOMMER I MADEIRA’
vanillefromage – blommer i madeirais – brændte mandler
110

‘RÅDHUSPANDEKAGE’
pandekage – tonka – appelsin – hindbærcoulis
110

‘CAMEMBERT FRIT’
sprød camembert – solbær – ristet brød
130

‘TRE SMÅ SØDE TING’
efter køkkenets humør og sæsonens muligheder
75