Fra 8. april til 26. april kan du nyde vores fantastiske påskefrokost til både frokost og aften.
Påskefrokosten er anrettet som deleretter man kan hygge sig med ved bordet, og kommer på bordet af 3 omgange, så I både kommer omkring det kolde bord, de lune retter og selvfølgelig lidt til den søde tand.
Hjemves påskefrokost skal vælges af hele bordet.
1. servering – ‘Det kolde bord’
Hjemmeslavede sennepssild med æggesalat og rødløg
Æg med håndpillede Skagen rejer med mayo
Frisk, sprød fiskefilet fra fiskemanden med hjemmelavet sauce remoulade
Hjemves rullepølse med sky og grov sennep
Hertil rugbrød og franskbrød med smør
2. servering – ‘Lidt at varme sig på’
Hjemves tartelet med høns og de første hvide og grønne asparges
Rosa stegt lammeculotte med hjemmelavet kartoffelgratin og lammesauce med timian
3. servering – ‘Den søde tand’
Hjemves citronfromage med vanilje is og havreknas
Påskeæg
Vi tilbyder ikke vores påskefrokost laktosefri
Hjemves Påskefrokost375
Afstemt vinmenu til påskefrokosten250
Øl, vin og vand ad libitum under påskefrokosten (3 timer)350
Der er naturligvis også mulighed for at bestille øl, snaps og andet godt efter behov som altid
For bookinger til mellem 1-8 personer kan du booke vores påskefrokost via online-booking.
For bookinger til mere end 8 personer bedes du venligst sende os din forespørgsel på mail til booking@restauranthjemve.dk


